Vitakraft for hunder

Alt hunden din trenger for å føle seg bra.

Hos oss vil du finne produkter for et sunt og lykkelig liv for din firbeinte venn. Vitakraft tilbyr pålitelige og høy- kvalitetsprodukter som hundesnacks, leker og tilbehør - for god trivsel for hver enkelt hund. Oppdag hundens og vår verden.
Vitakraft. Med kjærlighet.

Lukk

Beef Stick

Unik og god smak, deilig lukt og med ekstra høyt kjøttinnhold. Vitakraft Beef Stick® får rett og slett hvert hundehjerte til å slå raskere, og har vært det perfekte mellommåltidet i flere tiår.

De mange Beef Stick variantene overbeviser både store og små firbeinte venner.

Mer informasjon
Lukk
Lukk

Meat Me

Disse skånsomt tørkede kjøttstrimlene som er laget i Tyskland, sørger for nytelse av høyeste kvalitet - og inkludert en ekstra porsjon protein.

Den naturlig sunne snacksen som en artsegnet belønning er laget av rent kjøtt og er garantert uten tilsetning av sukker, soya , hvete, egg, meieriprodukter og kjøttmel. Den uimotståelige deilige duften overbeviser også store og små hunder. MEAT ME!® – deilig å bite i og ideell for å skjemme bort mellom måltidene!

Mer informasjon
Lukk
Lukk

Treaties

De kjøttfulle Treaties lages i Vitakrafts eget bakeri - med de beste ingrediensene og etter en sukkerfri oppskrift.  Hver Treaties-bit fylles og tilberedes deretter forsiktig i ovnen. Treaties er ikke bare uimotståelig

 •  Hunden din vil elske dem!  
 •  Saftig hundesnacks med synlig fyll
 •  Ekstra kjøttfull
 •  Skånsomt tilberedt i ovnen
 •  Sukkerfri oppskrift
 •  Laget i Tyskland
 • I en gjenlukkbar pose
Mer informasjon
Lukk
Lukk

Boony Bits

Boony Bits er en god belønningssnacks og er ideell for trening, enten det er i hundesport eller utdanning.  Godbitene i størrelse M er ideelle for større hunder. Uimotståelig velsmakende og den perfekte snackstørrelsen: Boony Bits passer i enhver jakkelomme uten å bli ubehagelig smuldret eller fet.

Boony Bits er laget etter en sukkerfri oppskrift og inneholder sunne vitaminer.

 • Mettende, kjøttfull og samtidig fantastisk luftig
 • Ideell som treningsmat eller som en liten belønning
 • Verken smuldrende eller fet
 • Ikke tilsatt sukker 
 • Med sunne vitaminer 
 • I en gjenlukkbar stående pose
Mer informasjon
Lukk
Lukk

Recyclesaurus

The Recyclesaus Toys: Det perfekte valget for miljøbevisste hundeeiere! Da dinosaurene streifet rundt på planeten vår, var det ikke noe plastavfall.

Stoffet og det myke fyllet til Vitakraft Recyclesaurus Toys er laget av 100 % resirkulert PET. Av kjærlighet til dyrene og planeten vår behandler vi også naturlige, fornybare råvarer. Leketøyserien av høy kvalitet er morsom og beskytter miljøet.

Mer informasjon
Lukk

Hundeportrett

Bare klikk på hundens bilde for å finne ut mer!

Hundeguide

Alt verdt å vite

Kjøp og utstyr

Sofistikert ren rase eller frekk blandingsrase? Hver hund og har sin egen karakter. Hunden du bestemmer deg for er derfor først og fremst et spørsmål om personlig smak. Rasen er ikke alltid viktig - noen ganger er de ganske enkelt "kjærlighet ved første blikk".

Tips for kjøp av hund

Det er forskjellige måter å finne en hund på. Hvis du for eksempel leter etter en stamtavle, kan du besøke en ansvarlig oppdretter. Du kan finne kontaktinformasjon fra lokale hundeforening. Imidlertid er dyreredningssentre ofte fulle av hunder som leter etter et kjærlig nytt hjem.

Tegn på en sunn hund:

Livlig og glad oppførsel   

En tykk pels   

Lettfarget tannkjøtt (røde flekker kan være et tegn på betennelse)   

Våt, kald nese (men uten utslipp eller slim)   

Tydelige øyne   

Rene ører   

Sjekkliste for førsteutstyr

For å virkelig føle seg hjemme, trenger en hund visse tilbehør i tillegg til mat:

Et koselig sted som er forbeholdt hunden alene, med sovekurv eller teppe   

Matboller (f.eks. rustfritt stål) og en drikkeskål   

Leker for å holde hunden din opptatt, f.eks. En ball eller leketau   

Krage og bånd for turer   

Kam og børste for stell   

Tyggeben for å holde hunden opptatt og rengjøre tennene og tannkjøttet   

Hovedmat for daglige ernæringsmessige behov   

Snacks til bruk som belønning, for eksempel Beef Stick ® eller Treaties Bits ®   

Omsorg for kjæledyret ditt

Å eie en hund fører med seg stort ansvar. Siden hunder er flokkdyr som ikke har utviklet seg til å leve alene, ser de på eierne sine som en erstatningspakke. Noen raser har spesielle evner eller spesielle krav som må ivaretas. En del av det du må huske på når du har hund gjelder imidlertid alle raser likt, for eksempel å sørge for tilstrekkelig mosjon og regelmessig helsekontroll.

Stell av hund

Korthårede hunder bør børstes en gang i uken; langhårede hunder krever pleie daglig.

Hunder vil lukte som hunder gjør, og vil noen ganger rulle rundt i ting som vi mennesker synes er ekkelt. Når du bader eller dusjer en skitten hund, er det best å bruke en mild sjampo designet spesielt for hunder, f.eks. Bello ® Shampoo med vitaminer og proteiner.

Poter og klør

Hundenes klør kan bli for lange hvis de ikke løper rundt på hardt underlag veldig ofte. Hvis dette er tilfelle, må de klippes av og til. Veterinæren din hjelper deg gjerne. Putene på hundenes poter er følsomme for snø, is og veisalt. Du bør derfor sjekke dem regelmessig om vinteren og skylle dem om nødvendig.

Tenner

Tyggeben er en god måte å bidra til å holde hundens tenner sunne. Vi anbefaler også tannpleiepinner med spesielle ingredienser, som Dental 3in1.

Ører

Bruk en tørr klut forsiktig for å rengjøre hundene dine på ukentlig basis. Dette er spesielt viktig for langhårede hunder.

Et rent sted å spise og sove

Bruk varmt vann til å vaske mat- og vannskåler etter hvert måltid eller minst en gang hver dag. Du bør også riste ut hundens soveteppe eller kurv daglig og vaske det med jevne mellomrom.

Kosthold

Det perfekte kostholdet

Å sørge for et kosthold designet for å dekke de spesifikke ernæringsbehovene til hunder er viktig for å sikre et lykkelig og sunt liv. Ingrediensene som brukes i Vitakraft-produkter velges derfor basert på vitenskapelig forskning og tar hensyn til de naturlige ernæringsmessige kravene som er observert hos ulver og ville hunder.

Som etterkommere av ulv, har våre tamme hunder fremdeles mange ulvelignende egenskaper: De er jegere og kjøttetere. Det ville imidlertid være riktigere å omtale dem som "først og fremst kjøttetende", da både ulv og ville hunder også vil spise plantemateriale. I noen tilfeller spiser de det direkte i form av bær, gress etc. Imidlertid inntar de også noe plantemateriale via mageinnholdet i byttet sitt.

Mattyper

Hovedmat:

Hovedmaten dekker hundens grunnleggende ernæringsmessige behov

Snacks:

Disse velsmakende godbitene brukes best som belønning og er et nyttig hjelpemiddel når du trener hunden din. Imidlertid må de fortsatt være sunne og egnet for kjæledyret ditt. Noe har til og med en tilleggsfunksjon, for eksempel Dental 3in1. Trenger du snacks som er allergivennlig, kornfritt eller har lite fett; Vitakraft-serien inneholder mange godbiter for spesielle behov.

Tyggeben/tyggestenger:

Tyggeben og tyggestenger er ideelle for å distrahere hunden din mens du også pleier tennene. I tillegg til naturlige tygge-gjenstander, er for eksempel de velsmakende DELI CHEWS å anbefale.

Kosttilskudd:

Kosttilskudd bidrar til å styrke hunden din og fremme velvære. De oppfyller de spesifikke ernæringsbehovene som kan oppstå i visse livsfaser, for eksempel i vekstperioder, etter sykdom eller under graviditet. De kan også være gunstige for spesielt aktive dyr.

Fôringstips

• Mat voksne hunder to ganger hver dag; valper tre ganger   

• Server mat til faste tider   

• Server maten i romtemperatur   

• Ikke forstyrr hunden din mens den spiser   

• Fjern matrester   

• Skyll skålene grundig etter hvert måltid   

• Sørg for friskt vann til enhver tid   

• Gi tannpleie-snacks, for eksempel Dental 3in1, etter hvert måltid   

Atferd og oppvekst

 Å forstå hundens oppførsel er avgjørende for å danne et nært bånd.

Du bør ha følgende grunnleggende regler i bakhodet når du oppdrar hunden din:

• En ung hund vil ennå ikke være klar over akseptable grenser. Hvis den tester og overskrider disse grensene, er det viktig at dette gir konsekvenser.   

• Hunden trenger å lære å akseptere sin eier som alfahannen eller hunnen i "flokken".   

• Kommandoene dine må være korte og tydelige: "sitt", "kom" og "slipp".   

• Siden hunder ikke har lange konsentrasjonsspenn, er det best å holde treningsøktene korte.   

• Ros og belønn hunden din når den gjør noe riktig.   

• Trening skal være morsomt for hunden din, og det er lurt å avslutte hver økt med en øvelse som hunden din allerede har mestret, eller med et spill.

Hvordan toalett-trene en valp

Etter hvert måltid, søvn eller lekeøkt, bør du raskt ta valpen utenfor og vise ham hvor han får lov til å gjøre sitt fornødende. Du må skynde deg hvis hunden din virker uoppgjort eller begynner å snu seg rundt. Hvis du overøser hunden din med ros og gir en belønning (f.eks. Vitakraft Beef Stick ®), får du fart på toalett-treningsprosessen.

Vi introduserer en krage og bånd

Før du drar ut på den første turen utenfor, bør du gjøre hunden kjent med kragen og båndene i huset. Begynn med å plassere kragen på hunden din i en kort periode mens den er under ditt tilsyn. Ros og belønning vil også hjelpe med dette.

En tålmodig og kjærlig oppvekst

Hunder er spesielt villige til å lære om dersom de kan se at eieren deres er fornøyd med oppførselen. Det er derfor viktig å rose hunden din så snart den gjør noe riktig, og gi en belønning. Med dette i bakhodet har Vitakraft utviklet et variert utvalg av snacks til hunder, i praktiske pakningsstørrelser. Snacksen gir verdifulle næringsstoffer og smaker godt.

Våre produkter

Inneholder alt ditt kjæledyr trenger for å føle seg bra!