Velkommen

til Vitakraft Norge!

vitakraft.no

Vinn en JULEGAVE fylt med spennende overraskelser til kjæledyret ditt!

Konkurransen varer fra 4.-27. november. Vis profil

Nyheter

Vegetarisk hundegodteri er den best belønningen

Vitakraft lanserer nå 100 % vegetariske Veggie Bits. Pakken inneholder passe store porsjonsbiter som ikke er fettete og ikke smuldrer i lommen under turen eller treningen.

Det er faktisk hundeeiere selv som har sagt sin mening denne gangen. En omfattende nordisk forbrukerundersøkelse viser at hundeeiere ønsker et vegetarisk alternativ som belønning og snack til sine firbente venner. Tomat, agurk og gulrøtter faller tydeligvis i smak hos mange hunder.

Vitakraft lyttet og utviklet Veggie Bits som hovedsakelig består av gulrøtter og har dermed lite kalorier. Som vanlig når det gjelder Vitakrafts produkter er de uten tilsatt sukker, korn, kunstige fargestoffer eller konserveringsmidler.

Bevisste hundeeiere takker, og lydige hunder gir labb.

Vitakraft

Med kjærlighet.

Vitakraft – fra lokal forhandler til en internasjonalt anerkjent produsent og merkevare innen dyrefor.
Det som for 180 år siden startet som en liten dyrebutikk I landsbyen Heiligenrode nær Bremen I Tyskland, har nå blitt en betydelig produsent og merkevare innen dyrefor og dyrepleie-kategorien.

Fra starten har vår filosofi og visjon vært: “Med kjærlighet til ditt kjæledyr”. Over hele verden produserer og selger våre over 2000 ansatte over 1,2 millioner høykvalitetsprodukter under Vitakrafts merkevare hver dag.

Våre produkter

Inneholder alt kjæledyret ditt trenger for å føle seg bra!

Våre partnere

Her kan du finne Vitakraft i varehandelen